Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Den otevřených dveří gynekologicko-porodního a novorozeneckého oddělení

20.10.2023

V úterý, 24. října od 14.30 do 18.00 pořádá Nemocnice AGEL Valašské Meziříčí pro zájemce z řad maminek, budoucích rodiček a široké veřejnosti Den otevřených dveří gynekologicko - porodního a novorozeneckého oddělení. K dispozici bude návštěvníkům erudovaný personál jednotlivých oddělení, který zodpoví veškeré dotazy a provedou přítomné po jednotlivých pracovištích.

„Od našich lékařů, porodních asistentek a dalších zdravotníků či vystavovatelů se zde dozvíte bližší informace o našich odděleních, porodu a přípravy na něj. Součástí dne otevřených dveří je i prohlídka porodního sálu, která je vždy mezi budoucími rodičky vyhledávaná,“říká na úvodstaniční sestra gynekologicko-porodního oddělení Nemocnice AGEL Valašské Meziříčí, Bc. Andrea Dočkalová.

Po celé odpoledne je navíc možnostbezplatného 3D ultrazvukového vyšetření budoucích rodiček od 22. týdne do 28. týdne těhotenství. Fotografie je možno následně uložit na Váš USB flash disk. Nutno si rezervovat čas na e-mailové adrese andrea.dockalova@nvm.agel.cz.

„Budoucí rodiče, ale i ostatní veřejnost, se mohou seznámit s prostory nemocnice, s vybavením jednotlivých pokojů, porodního sálu nebo našim personálem, který je bude provázet jejich pobytem v naší porodnici. Maminky, které se rozhodnout u nás rodit tak půjdou již do známého prostředí a budou vědět, co je čeká,“ vysvětlila Bc. Andrea Dočkalová, staniční sestra gynekologicko-porodního oddělení Nemocnice AGEL Valašské Meziříčí.

Novinkou letošního ročníku je profesionální fotokoutek pro budoucí rodičky včetně jejich doprovodů. To vše zdarma a stiskem fotografií na místě. Na všechny přítomné čeká i malý dáreček, který si následně odnesou s sebou pro své miminko.

Další novinkou je tejpování rodiček, které bude taktéž pro návštěvníků zcela bez poplatku. Zde je také nutnost se objednat na adrese andrea.dockalova@nvm.agel.cz.

„Novorozenecké oddělení si pro přítomné připravilo přednášku na téma „Zázrak kojení“, kterou je možné vyslechnout a zhlédnout v jídelně nemocnice za účasti laktační poradkyně,“doplňuje staniční sestra novorozeneckého oddělení, Kateřina Frkalová, DiS.

„Jsme otevřeni nejen klientkám z Valašského Meziříčí a blízkého okolí, ale i ženám ze vzdálenějších míst, jako je Nový Jičín, Frenštát pod Radhoštěm, Bystřice pod Hostýnem, Hranice na Moravě, Rožnov pod Radhoštěm, které k nám jezdí opakovaně rodit. Tímto bychom všem rodičkám chtěli poděkovat za důvěru a pozvat právě i budoucí maminky, aby na vlastní oči zhlédly samotné prostory a získaly odpovědi na otázky, které je zajímají“, uzavírá pozvánku na den otevřených dveří,staniční sestra Bc. Andrea Dočkalová.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: