Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Antigenní testování pro širokou veřejnost

15.12.2020

Již nyní se můžete objednat na antigenní testování pro veřejnost zdarma (test je hrazen z veřejného zdravotního pojištění).

Antigenní odběrové centrum (Ag OC) je umístěno naproti vrátnici, budova E, vchod je označen. Testovaní pro veřejnost je zdarma a začíná 17.12.2020.
K testování se objednejte v REZERVAČNÍM SYSTÉMU : https://reservatic.com/cs/public_services/nemocnice-agel-valasske-mezirici-a- 
​Jiný způsob není možný.

Otevírací doba Ag OC  je pro veřejnost 8.00 - 16.00 hod. v pracovní dny, dále pak 2. svátek vánoční  26.12.2020 od 8.00 -12.00 hod. Kapacita testování je 12 osob/hodina.  Antigenní test je prováděn z nosohltanu a do 20 minut už budete znát výsledek, který vám sdělíme v místě odběru. V případě naplnění kapacity rezeračního systému se obraťte na jiné zdravotnické zařízení v okolí, které také tuto službu nabízí.                     

Bez registrace, dokladu totožnosti a kartičky zdravotní pojišťovny nebude možné vyšetření uskutečnit.
Po objednání je nutno si pro Vaši potřebu vytisknout, nebo si ofotit (mobilem) potvrzení Vaší rezervace. Není možno provést storno zpětně. V případě zrušení Vaší rezervace je nutno napsat požadavek na: covid@nvm.agel.cz

 

 

 

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: