Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Informace pro veřejnost

1.10.2020

S platností od 30. 9. 2020 od 13. hodiny je vyčleněno dětské oddělení jako stanice pro hospitalizaci pacientů s podezřením na onemocnění COVID -19. Oddělení disponuje 7 izolačními lůžky a dalšími pokoji pro případné pozitivní pacienty.

K tomuto oddělení je zřízena i ambulance pro akutní příchozí COVID suspektní pacienty, kteří po vyšetření a provedení PCR stěru budou na základě zdravotního stavu hospitalizováni nebo mohou odejít domů do karantény a vyčkat v domácím prostředí na výsledek stěru.

Hospitalizace všech dětských pacientů bude realizována na dětském oddělení Nemocnice AGEL Nový Jičín, kam budou indikování z akutní dětské ambulance, jejíž 24 hodinový provoz je v naší nemocnici (vedle dětského oddělení) zachován.

Provádění PCR testů u objednaných pacientů je i nadále řešeno v odběrové místnosti za zadní částí interny 1. (v areálu nemocnice označeno směrovými tabulemi, přístup zvláštním vchodem, výtahem)

K realizaci uvedených opatření jsme přistoupili z důvodu zvýšené připravenosti nemocnice pro případ dalšího zhoršování epidemiologické situace v regionu.

vedení nemocnice

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: