Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Nemocnice slavnostně poděkovala Kateřině Palinčákové - Sestře roku 2015

8.4.2016

Velkého úspěchu dosáhla všeobecná sestra Kateřina Palinčáková z Nemocnice Valašské Meziříčí a.s., která je členem skupiny AGEL. Zvítězila v celostátní soutěži Sestra roku 2015, kterou pořádá vydavatelství Mladá fronta v kategorii přímá ošetřovatelská péče. Kromě odborné poroty si Kateřina Palinčáková získala přízeň široké veřejnosti a odnesla si také titul Sestra mého srdce.

Vedení Nemocnice Valašské Meziříčí a.s. za přítomnosti předsedy představenstva MUDr. Martina Hrabovského, místopředsedy představenstva Ing. Miroslava Pecháčka a hlavní sestry Mgr. Jany Pelikánové, oficiálně pogratulovalo Sestře roku 2015, Kateřině Palinčákové z oddělení ARO a vyslovilo ji velké uznání a poděkování za dosavadní efektivní práci a významnou reprezentaci samotné nemocnice.

Přítomen byl i primář oddělení ARO, MUDr. Martin Juříček, který se taktéž připojil ke gratulantům a vyjádřil obdiv nejen nad výtečnou činností vedoucí konzultantky chronických ran, ale i prací všeobecné sestry na anesteziologicko-resuscitačního oddělení valašskomeziříčské nemocnice.

Osobního poděkování za reprezentaci nemocnice, umístění a srdečné gratulace se dostalo sestřičce Palinčákové taktéž od předsedy dozorčí rady Nemocnice Valašské Meziříčí a.s.., MUDr. Milana Leckéšiho.

„Na oficiální gratulaci od vedení nemocnice jsem se velice těšila, protože celou nominaci se mnou prožívali a někteří se i oficiálně zúčastnili samotného galavečera. Přiznám se, že gratulace od hlavní sestry Mgr. Jany Pelikánové byla pro mě až dech beroucí a dojala mě k slzám. Tímto bych jí také chtěla ze srdce poděkovat za zaslání přihlášky do soutěže Sestra roku. Po ocenění, ačkoliv je to nyní velmi časově náročné, jsem plná euforie a zažívám jistou satisfakci u mého dosavadního profesního života“, zhodnotila své pocity Kateřina Palinčáková.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: