Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

V Nemocnici Valašské Meziříčí zahřívají pacienty pomocí nového přístroje

21.11.2016

Novou termoregulační jednotku určenou pro ohřev pacientů na operačním sále získala v těchto dnech Nemocnice Valašské Meziříčí, která je členem skupiny AGEL. Nové vybavení nejen, že poskytne tepelný komfort, ale díky podstatně nižší hlučnosti při provozu jej ocení také zdravotnický personál.

Pacienti v anestezii nemohou sami regulovat svoji tělesnou teplotu, proto je nutné využívat speciální přístroje. „Nová termoregulační jednotka rozšířila stávající vybavení operačních sálů. Poskytne nejen tepelný komfort operovaným pacientům, ale tím, že je podstatně méně hlučná, poskytne méně zatěžující prostředí pro přítomný personál,“ říká primář oddělení ARO Nemocnice Valašské Meziříčí MUDr. Martin Juříček s tím, že nové vybavení funguje na principu vhánění teplého vzduchu.

Čtyři polohy nastavení teploty dovolují zdravotníkům poskytnout pacientům s pomocí nového přístroje účinnou terapii zahříváním nebo ochlazováním. Tři teplotní čidla a nastavitelný průtok vzduchu zase poskytují rychlou tepelnou odezvu a vyšší přenos tepla.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: