Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Nemocnice Valašské Meziříčí zve na Den otevřených dveří

11.9.2019

Již podvanácté nabídne všem zájemcům Nemocnice Valašské Meziříčí a.s., člen skupiny AGEL, bezplatné vyšetření a konzultace od lékařů nad výsledky samotných vyšetření. Koná se zde totiž ve středu, 18. září již tradiční Den otevřených dveří, který zahrne více než desítku vyšetření, bezplatné poradenství a novinku v podobě rehabilitačních cvičení s fyzioterapeuty. Akce pro širokou veřejnost proběhne v prostorách nemocnice od 13.30 do 18 hodin a pro všechny návštěvníky je zdarma.

Na akci bude k dispozici zejména odborné poradenství a nabídka bezplatných vyšetření, a to například, měření krevního tlaku, EKG, vyšetření funkce plic, měření CO2 v dechu u kuřáků, či sono vyšetření štítné žlázy a taktéž hojně vyhledává névová poradna. Výsledky těchto vyšetření na místě vždy vyhodnotí odborníci a příchozím nabídnou případné konzultace či další doporučení k řešení obtíží.

„Den otevřených dveří je naší tradiční akcí a nikdy na něm nechybí plejáda bezplatných vyšetření i praktické ukázky a poradenství. Zároveň ale každý rok připravujeme pro příchozí nějakou novinku a zajímavost. Letos to bude konkrétně nabídka rehabilitačních cvičení, které pro přítomné předvedou naši fyzioterapeuti,“ prozrazuje Mgr. Jana Pelikánová, hlavní sestra Nemocnice Valašské Meziříčí.

Děti i dospělí si také mohou prohlédnout ukázky první pomoci a sami si ji vyzkoušet, stejně jako potrénovat správné mytí rukou a ověřit si své dovednosti v hygieně pod speciální UV lampou. Pro ženy bude přichystán stánek Mamma Help – samovyšetření prsou na modelu včetně edukačních materiálů.

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: