Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Specialisté na zažívací trakt se znovu sjedou na Rožnovském gastroenterologickém dni

23.5.2018

Více než 160 odborníků na onemocnění zažívacího traktu z celé republiky se v pátek 25. května sjede do Rožnova pod Radhoštěm. Nemocnice Valašské Meziříčí, člen skupiny AGEL, zde letos pořádá již 23. ročník odborné konference Rožnovský gastroenterologický den, která je určená lékařským i nelékařským zdravotnickým pracovníkům. Akce zahrne přes dvacítku přednášek zaměřených na specifické trávicí potíže, metody léčby i komplikace onemocnění zažívacího traktu.

Sekce pro nelékařské zdravotnické pracovníky se letos zaměří například na funkční střevní onemocnění, terapeutickou kolonoskopii či redukční dietu, ale třeba také na psychologickou přípravu pacienta nebo sociální péči v nemocnici. Pro lékaře pak budou připraveny například přednášky na téma bezpečné dávky alkoholu, vitaminu D, omylů v diagnostice či biologické léčbě IBD a také řada zajímavých kazuistik.

Mezi přednášejícími přitom budou zastoupeni jak zdravotníci Nemocnice Valašské Meziříčí, tak i odborníci z dalších zařízení, a to zejména fakultních nemocnic v Brně, Olomouci či Hradce Králové.

„Letos zveme odborníky na gastroenterologii už po třiadvacáté na tradiční odbornou konferenci a ani letos naštěstí nemáme nouzi o nová témata, poznatky a náměty. Náš obor se neustále rozvíjí a díky skvělé spolupráci s kolegy z dalších nemocnic můžeme nabídnout i letos všem účastníkům pestrý program plný aktuálních témat a nových poznatků, který jistě ocení ve své každodenní praxi,“ shrnuje MUDr. Martin Liberda, primář gastroenterologie Nemocnice Valašské Meziříčí, který je zároveň garantem odborné konference.

Letošní ročník Rožnovského gastroenterologického dne proběhne v pátek 25. května od 9.00 hodin v Hotelu Eroplán v Rožnově pod Radhoštěm a potrvá zhruba osm hodin.

 

 

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: