Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Nemocnice Valašské Meziříčí a.s. obsadila druhé místo ve Zlínském kraji v rámci celostátního projektu „Nemocnice ČR 2016“

29.12.2016

Organizace HealthCare Institute zveřejnila výsledky 11. ročníku celostátního projektu „Nemocnice ČR 2016“, který byl realizován v období od 1. února do 31. srpna 2016 a bylo do něj zapojeno 155 nemocnic s akutními lůžky z celé České republiky.

Nemocnice Valašské Meziříčí a.s., člen skupiny AGEL, získala ve Zlínském kraji druhé místo v rámci celostátního hodnotící projektu „Nemocnice ČR 2016“. V rámci odeslaných dotazníků pacientů valašskomeziříčské nemocnice, byla komplexně hodnocena oblast bezpečnosti a spokojenosti hospitalizovaných pacientů. Následným vyhodnocením šetření ze strany HCI byla nemocnice v rámci Zlínského kraje vyhodnocena jako druhá nejlepší.

V Nemocnici Valašské Meziříčí a.s. je zaveden účinný systém sledování spokojenosti pacientů i zaměstnanců už řadu let.  Dotazníkovými způsoby se pravidelně sleduje a vyhodnocuje spokojenost hospitalizovaných i ambulantních pacientů. V roce 2007, 2009, 2011 a 2012 získala nemocnice 1. místo v kategorii Nejlepší nemocnice dle krajů v ČR (Zlínský kraj). V roce 2016 obsadila druhé místo v rámci celonárodního sledování spokojenosti pacientů organizovaného pod Health Care Institut (HCI).

Jsme rádi, že se nám podařilo v silné konkurenci nemocnic Zlínského kraje obsadit v tomto prestižním hodnocení druhé místo.  Je to pro nás opět výtečná zpětná vazba toho, že práci, kterou odvádí lékařský i nelékařský personál valašskomeziříčské nemocnice je pozitivně vnímám našimi hospitalizovanými pacienty“, dodává k umístění nemocnice předseda představenstva, MUDr. Martin Hrabovský.

Cílem projektu HCI bylo sestavit žebříček nemocnic České republiky dle míry bezpečnosti a také spokojenosti pacientů a zaměstnanců. Vyhodnocení projektu probíhalo za pomoci strukturovaných postupů vycházejících z metodiky strategického nástroje pro měření výkonnosti organizací – Balanced Scorecard. Nemocnice Valašské Meziříčí a.s. se zapojí i do 12. ročníku tohoto hodnocení, který bude probíhat od 1. února do 31. srpna 2017.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: