Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Kateřina Ječmenová z Nemocnice Valašské Meziříčí a.s. získala ocenění „Pracovník roku ve zdravotních službách Zlínského kraje“

10.10.2016

Slavnostní vyhlášení třetího ročníku ankety "Pracovník roku ve zdravotních službách Zlínského kraje" se uskutečnilo ve čtvrtek 15. září v Baťově vile ve Zlíně. Akce se opět konala pod záštitou náměstka hejtmana Zlínského kraje Lubomíra Nečase, zodpovědného za zdravotnictví.

Mezi oceněnými byla i porodní asistentka Nemocnice Valašské Meziříčí a.s., Kateřina Ječmenová, kterou vybrala komise Odboru zdravotnictví krajského úřadu, jehož všechny navrhované následně schválila Rada Zlínského kraje. Ocenění spojené s pamětním listem a dárkem získala Kateřina Ječmenová za celoživotní práci porodní asistentky, její lidský přístup a oporu matkám na porodním oddělení Nemocnice Valašské Meziříčí a.s.

„V nemocnici ve Valašském Meziříčí pracuji na porodním oddělení a porodních sálech od roku 1975. Samotné předávání cen bylo pro mě moc příjemným a hezkým zážitkem, na který se nezapomíná a děkuji za něj“, sdělila své pocity Kateřina Ječmenová.

"Považuji za pozitivní, že se nám ve Zlínském kraji podařilo zavést tradici oceňování kvalitních zdravotníků, kterých si váží jak pacientská, tak i odborná veřejnost. Jsou to lékaři, sestry, záchranáři i lidé dalších příbuzných profesí, kteří pro svůj obor žijí a prokazují v něm značnou erudici. Děkujeme všem, kdo poslali své návrhy," řekl náměstek hejtmana Lubomír Nečas.
Jsme rádi, že komise vybrala tuto naši dlouholetou pracovnici v porodnictví, která si ocenění za svůj celoživotní přínos v tomto oboru zcela jistě zasloužila“, zhodnotila ocenění hlavní sestra valašskomeziříčské nemocnice, Mgr. Jana Pelikánová.


Zdravotníkům přišli do Baťovy vily poblahopřát také členové Rady Zlínského kraje. Přítomni byli rovněž členové hodnotící komise i navrhovatelé oceněných z řad zdravotnických zařízení. Za Nemocnici Valašské Meziříčí a.s. byli přítomní jeho předseda představenstva, MUDr. Martin Hrabovský a hlavní sestra, Mgr. Jana Pelikánová.
 
 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: