Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

V Nemocnici Valašské Meziříčí zachraňují životy pomocí nového vybavení

30.9.2016

Anesteziologicko-resuscitační oddělení Nemocnice Valašské Meziříčí, která je členem skupiny AGEL, má nově ve své výbavě bezpečnou a vysoce výkonnou transportní odsávačku. Nové vybavení bude využito v rámci celé nemocnice u pacientů, jejichž zdravotní stav si vyžádá zásah resuscitačního týmu.

„Vysoce výkonná, přenosná odsávačka je přínosem především pro náš resuscitační tým, který zasahuje v rámci celé nemocnice u pacientů vyžadujících resuscitační péči. U těchto pacientů při poruše vědomí hrozí vdechnutí sekretu do dýchacích cest, které jsou tak neprůchodné. Odsávacím přístrojem můžeme rychle z dolních a horních dýchacích cest odsát sekret, krev, tělesné tekutiny i pevné složky jídla,“ říká primář anesteziologicko-resuscitačního oddělení Nemocnice Valašské Meziříčí MUDr. Martin Juříček s tím, že přístroj je možné využít také u dětí a kojenců.

Vysoká sací kapacita a snadná obsluha zaručí ambulantním i hospitalizovaným pacientům Nemocnice Valašské Meziříčí rychlou a efektivní léčbu při neodkladných stavech. Mimo uvolnění dýchacích cest je tento přístroj vhodný také k odsávání vakuových matrací a vakuových dlah, které se využívají pro transport pacientů.

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: