Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Nemocnice i v letošním roce pokračuje v lékařských seminářích

16.2.2016

I v roce 2016 pokračují pravidelné ústavní lékařské semináře Nemocnice Valašské Meziříčí a.s., zaměřující se vždy na určitou oblast léčebných a diagnostických témat z daného oddělení či ambulancí, případné léčby a možných postupů a doporučení pro praxi.

Tentokrát bylo lékařským profesím valašskomeziříčské nemocnice nabídnuto téma, které jde napříč odbornostmi - Nová perorální antikoagulancia a jejich specifické antidotum.

Úvodu, představení a samotné prezentace se ujal primář interního oddělení, MUDr. Petr Zajíček, který přítomné seznámil s novými perorálními antikoagulancii a jejich indikacemi. Po této přednášce následovaly dotazy z řad přítomného lékařského pléna, na které bylo primářem důkladně odpovězeno v rámci multioborové spolupráce jednotlivých lékařů.

Další část přednáškového odpoledne patřila tématu antidotum praxbind s následujícími organizačními pokyny k užití antikoagulancii.

Přes 20 lékařů nemocnice si tak vyslechlo cenné a zajímavé informace k aktuálnímu tématu perorálních antikoagulancii spojených s poskytování nezbytné zdravotní péče. Seminář byl registrován v rámci vzdělávání lékařů u ČLK dle Stavovského předpisu č.16.

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: