Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Společné setkání bývalých zaměstnanců nemocnice

3.2.2016

Tradiční setkání bývalých zaměstnanců nemocnice Valašské Meziříčí se opět vydařilo. Oproti předchozím setkáním v letech minulých, kdy se zaměstnanci scházeli v předvánočním čase, byl tentokrát termín posunut z důvodu rekonstrukce stravovacího provozu až na poslední týden v měsíci lednu.

Tradice, která je již přes 45 let součástí společenského života bývalých zaměstnanců, tak opětovně do nemocniční jídelny přivedla desítky sestřiček, pomocného personálu, či minulého vedení, aby společně zavzpomínali nejen na léta a zážitky strávené v nemocnici, ale probrali rodinná témata a společenské události světa dnešního

Úvodní slovo pronesl předseda představenstva Nemocnice Valašské Meziříčí a.s. MUDr. Martin Hrabovský, který přítomné přivítal, popřál všem pevné zdraví a seznámil přítomné s činnostmi v rámci rekonstrukce stravovacího provozu, kterou si nemocnice nadělila ke svému 50. výročí založení. Ve své řeči popsal rovněž rozvoj nemocnice v posledním období a informoval o současné podobě a plánech do budoucna.

Po oficiálním úvodu následovalo bohaté občerstvení a večeře. Poté mohli zájemci z řad přítomných shlédnout nově zrekonstruovaný stravovací provoz ve všech svých provozech a slova chvály a obdivu byla slyšet v téměř každé navštívené provozní místnosti.

Všech 45 přítomných bývalých zaměstnanců tak bylo velmi spokojeno a setkání bralo jako opětovné poděkování za odvedenou práci pro nemocnici. Spousta úsměvů na tvářích přítomných dokazovalo, že smysl této společné akce je zajisté přínosný a vedení nemocnice se bude i nadále na tyto setkání těšit.

„Setkání se zúčastňuji pravidelně již 19 let, vždy je dobré pohovořit a setkat se s bývalými spolupracovníky, kteří odvedli pro nemocnici kus poctivé práce, “ zhodnotil setkání bývalý ředitel nemocnice ve Valašském Meziříčí, MUDr. Milan Leckéši starší.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: