Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Nemocnice Valašské Meziříčí dostala loni od pacientů skoro 150 pochvalných dopisů

19.1.2016

Během roku 2015 nasbírala Nemocnice Valašské Meziříčí, člen skupiny AGEL, 148 pochvalných dopisů od hospitalizovaných pacientů. Pozitivní hodnocení se týkala jak léčby, tak i pobytu, stravy nebo chování a přístupu personálu. Mohou za to jak kvalitní služby, tak i investice do komfortu pacientů, se kterými nemocnice pokračuje i v roce 2016. Nově nabízí například poslech rádia ve vybraných čekárnách.

Sledování názoru pacientů probíhá na všech lůžkových odděleních Nemocnice Valašské Meziříčí již třetím rokem, přičemž stejně jako v minulosti, i v loňském roce drtivou většinou převládly vzkazy pochvalné a děkovné. Vedení nemocnice ale vítá i podněty ke zlepšování.

„Názory pacientů jsou pro nás důležitou zpětnou vazbou. Právě i díky podnětům pacientů jsme se například v letošním roce rozhodli investovat do obnovy jídelních stolečků a polohovatelných lůžek na oddělení následné péče, kde si budou nově moci pacienti užívat lepšího komfortu. Zároveň jsou pro nás ale i příjemnou odměnou slova chvály a díků, která dokazují, že svou práci děláme správně,“ říká hlavní sestra Nemocnice Valašské Meziříčí Mgr. Jana Pelikánová.

Zlepšování služeb pro pacienty je pro Nemocnici Valašské meziříčí stabilním cílem, což dokazují i mnohé investice směřované cíleně pouze k pacientům a jejich pohodlí. Příkladem je i nedávná instalace audiotechniky do čekáren pacientů v kardiologické či mamologické ambulanci nebo v čekárně před vyšetřením na počítačové tomografii (CT).

„Pacienti mohou díky audiotechnice poslouchat rádio a krátit si tím čekání i přicházet na jiné myšlenky, což je určitě příjemné, pokud je člověk nervózní a jeho vyšetření vyžaduje delší přípravu. Když se rádio v prvních třech čekárnách osvědčí, máme v plánu zavést hudbu i do dalších čekáren v nemocnici,“ uzavírá hlavní sestra Mgr. Jana Pelikánová.

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: