Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Nemocnice Valašské Meziříčí nabídne i v novém roce přednášky o porodu a péči o děti

29.12.2015

Nastávající i zkušení rodiče z Valašskomeziříčska se mohou i v roce 2016 těšit na přednášky ohledně těhotenství, porodu i péče o děti. Sérii přednášek zdarma nabídne tradičně Nemocnice Valašské Meziříčí, člen skupiny AGEL, a to pravidelně jednou týdně pod vedením odborných přednášejících. Přednášky jsou přitom pro všechny zájemce zcela zdarma.

„Tematický záběr přednášek bude poměrně široký. Zaměříme se jak na období těhotenství a porodu, tak i péči o novorozence a dokonce i větší děti. Zájemci se mohou dozvědět užitečné informace týkající se anestezie při porodu, průběhu porodu, péče o novorozence, šátkování, aromaterapie nebo i masáží kojenců a dětí obecně,“ vyjmenovává staniční sestra gynekologicko-porodního oddělení Nemocnice Valašské Meziříčí  Bc. Andrea Dočkalová s tím, že přednášky jsou určeny jak maminkám, tak i jejich doprovodu nebo jakýmkoliv dalším zájemcům bez omezení.

Přednášky budou probíhat pravidelně v úterky vždy od 16.00 do 18.00 hodin, a to ve Středisku volného času Domeček ve Valašském Meziříčí. První přednáška na téma šátkování proběhne již první lednové úterý, tedy 5. ledna 2016. Vstup na přednášky je zdarma a dopředu není potřebné se nijak objednávat.

Doplňující informace včetně rozpisu témat přednášek mohou zájemci najít na facebookových stránkách Porodnice Valmez nebo na e-mailové adrese andrea.dockalova@nvm.agel.cz.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: