Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Partnerem Běhu městem Valašského Meziříčí byla i místní nemocnice

4.11.2015

Počátkem měsíce října proběhl již 32. ročník závodu běhu městem Valašského Meziříčí. Závodu se zúčastnili sportovci jak z řad amatérských, tak i profesionálních běžců zastoupených svými sportovními kluby a oddíly z mnoha krajů České republiky. Nemocnice Valašské Meziříčí a.s., jakožto partner této akce, zajistilo zdravotnický dozor, který by byl schopen zajistit kvalifikovanou a odbornou první pomoc a péči.

Start byl stejně jako předchozí ročníky v dopoledních hodinách na náměstí a přítomné běžce dle kategorií a věku čekaly jednotlivé okruhy v délce 2 kilometrů.  Trať byla situována v plném provozu na místních komunikacích, představující především asfalt a dlažbu. Celková délka závodu tak byla 10 km.

Nemocnice Valašské Meziříčí a.s., jakožto partner této akce, zajistilo zdravotnický dozor, který by byl schopen zajistit kvalifikovanou a odbornou první pomoc a péči. Této činnosti se zhostila Bc. Marie Žilinská, která má sama ke sportu vřelý vztah.

Co se týče sportu, aktivně pravidelně běhám a cvičím cardio a power training. Sice jsem tento ročník běhu městem neabsolvovala jako aktivní běžec, nýbrž jako zdravotnický dozor, nicméně v letošním roce již obdobný závod v délce 10 km mám za sebou.“, říká ke svému sportovnímu výkonu Bc. Žilinská a dodává: „Na letošním ročníku běhu městem však nebylo zapotřebí mé pomoci, vše proběhlo bez zdravotních problémů a bez úrazů, což je určitě důležitější, než stát na stupních vítězů. Tam v mých očích stáli všichni ti, kteří se závodu zúčastnili“, uzavírá své hodnocení zdravotník Nemocnice Valašské Meziříčí a.s., Bc. Marie Žilinská.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: