Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Operační sály získaly nové anesteziologické přístroje

5.11.2015

Centrální operační sály Nemocnice Valašské Meziříčí a.s. se můžou pochlubit dvěma novými anesteziologickými přístroji Primus Infinity Empowered od firmy Drager.

Systém Dräger Primus posunuje vysokou spolehlivost a výkon, pokročilý monitoring a lepší řízení pracovního postupu v rámci anesteziologického týmu.

Přístroj je určen pro inhalační anestezii nebo ventilaci pacienta během chirurgických nebo diagnostických zákroků.

Jedná se o kombinaci ověřené konstrukce a moderní technologie, která odpovídá požadavkům moderního a kompletního řešení pro anestezii v dnešním stále složitějším prostředí poskytování lékařské péče.

Systém Primus Infinity Empowered s širokým displejem Omega usnadňuje rozhodovací procesy poskytnutím téměř okamžitého přístupu k úplným dostupným údajům o pacientovi.

Systém Primus Infinity Empowered nabízí přesnost a výkon elektricky ovládaného ventilátoru a kombinuje jej s výhodami kompaktního vyhřívaného dýchacího okruhu. Volitelná funkce Ekonometr pomáhá uživateli nastavit optimální průtok čerstvého plynu při minimálním a nízkém průtoku čerstvé směsi, který pomáhá snížit výskyt pooperačních infekcí a snižuje spotřebu anestetického plynu.

"Nové anesteziologické přístroje jsou špičkově vybaveny a jsou pro nás velkými pomocníky při podávání kvalitní a bezpečné anestezie pro dospělé i dětské pacienty", říká staniční sestra anestezie a manažerka operačních oborů, Pavlína Zbrožková.

 

Cena jednoho anesteziologického přístroje činila 850 000 Kč.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: