Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Pacienti Nemocnice Valašské Meziříčí mají k dispozici nové televize i rozšířenou wifi síť

30.6.2015

Nemocnice Valašské Meziříčí, člen skupiny AGEL, připravila pro své pacienty modernizaci v oblasti médií. Konkrétně rozšířila pokrytí internetové wifi sítě, díky čemuž budou moci všichni pacienti příjemněji prožívat volné chvíle strávené v nemocnici. Klienti se rovněž dočkali moderních plochých TV obrazovek, o jejichž výměnu se postarala společnost Intertell, která televizory v nemocnici spravuje.

„Pro hospitalizované pacienty je velice důležitá náplň volného času, a televize v tomto případě hraje významnou roli. Rozhodli jsme se proto modernizaci v této oblasti vzít opravdu od podlahy a na všech pokojích nechali vyměnit televizory za nové ploché obrazovky. Nově navíc přibyly obrazovky i na pokojích, kde doposud chyběly,“ vysvětluje hlavní sestra Nemocnice Valašské Meziříčí Mgr. Jana Pelikánová s tím, že aktuálně si mohou sledování televize užívat například i pacienti oddělení následné péče, kde doteď televize nebyly.

Zejména mladší ročníky pak ocení rozšíření pokrytí wifi signálu, který je v nemocnici nově k dispozici také na rehabilitačním oddělení, dětském oddělení, gynekologii, chirurgii 1 i 2 a na interně 2. Bezplatné připojení internetu pomocí wifi přitom mohou využít jak hospitalizovaní pacienti, tak i ti, kteří jen čekají v čekárně na vyšetření. „Internet je dnes pro mnohé neodmyslitelnou součástí života, ať už jako prostředek komunikace, zábavy, nebo i práce. Věřím proto, že bezplatnou wifi síť pacienti na nově pokrytých odděleních jednoznačně ocení,“ doplňuje Jana Pelikánová s tím, že do budoucna nemocnice plánuje pokrytí sítě wifi ještě dále rozšiřovat a dostat jej na všechny oddělení.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: