Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Nechte si prověřit zdraví na Dni otevřených dveří Nemocnice Valašské Meziříčí

30.4.2015

Nemocnice Valašské Meziříčí, člen skupiny AGEL, zve všechny zájemce na plejádu bezplatných vyšetření. V rámci Dne otevřených dveří budou zdravotníci ve středu 6. května poskytovat zdarma rozličná vyšetření a také poradenství. Pro zájemce bude navíc připravena například i ukázka poskytování první pomoci či správné hygieny rukou a také sleva v nemocniční lékárně.

„Den otevřených dveří pořádáme v nemocnici pravidelně, letošní akce ale nabídne opravdu širokou paletu nabízených služeb,“ láká hlavní sestra Nemocnice Valašské Meziříčí Mgr. Jana Pelikánová. Letošní Dny otevřených dveří nabídnou služby například lidem s problémy týkajícími se nadváhy, kdy si zájemci budou moci nechat vypočítat BMI a budou moci využít nutričního poradenství.

Výčet nabízených vyšetření pak zahrne také vyšetření funkce plic, sonografické vyšetření štítné žlázy, vyšetření okultního krvácení ze stolice, měření EKG či krevního tlaku. Výsledky pak vyhodnotí lékař a poradí, jak se nejlépe o sebe starat. Stejně rozsáhlé pak bude nabízené poradenství. „Na Dni otevřených dveří bude letos k dispozici poradenství o výživě, poradna chronických ran, poradna pro odvykání koření, cévní poradna nebo kýlní poradna. Zájemci si mohou také nechat vyšetřit znaménka“ vyjmenovává Jana Pelikánová s tím, že cílem akce je především prevence a včasný záchyt vážnějších onemocnění.

Zpestřením akce bude ukázka a možnost praktického nácviku hygieny rukou či poskytování první pomoci. Pro všechny příchozí bude navíc připravena sleva na nákup v Lékárně AGEL, a to v hodnotě deseti procent z ceny nákupu veškerého volně prodejného sortimentu lékárny.

Den otevřených dveří proběhne ve středu 6. května od 14:30 do 18 hodin.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: