Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Nové hračky zpříjemní dětem hospitalizovaným v Nemocnici Valašské Meziříčí letní prázdniny

17.6.2019

Velké překvapení v podobě deskových her, lega, dětského kočárku, dřevěných kostek nebo stavebnic připravila pro dětské oddělení Nemocnice Valašské Meziříčí společnost MAll.cz. Hračky v celkové hodnotě 10 tisíc korun zpříjemní pobyt v nemocnici hospitalizovaným chlapcům i děvčatům.

„Jsme moc rádi za každý dar, který rozveselí a potěší naše malé hospitalizované pacienty, kteří si touto cestou mohou vyhrát, a tím i zkrátit nezbytnou dobu svého léčebného procesu,“ říká primář dětského oddělení MUDr. Libor Slováček s tím, že na oddělení leží malí pacienti s širokým spektrem dětských onemocnění, včetně operačních diagnóz a úrazů. Dárky byly pořízeny společností MALL.cz.

Dětské oddělení Nemocnice Valašské Meziříčí se skládá z jedné stanice pro děti od narození do 18 let. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení s koupelnou a televizí.  Oddělení je rekonstruováno, vymalováno v příjemných moderních barvách, disponuje hernou a jídelnou. V rámci praktických činností jsou zde dětem k dispozici i dvě učitelky, které se dětem každý den prakticky věnují.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: