Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Hokejoví Bobři obdarovali nejmenší pacienty Nemocnice Valašské Meziříčí

28.12.2018

Den před Štědrým dnem navštívili dětské oddělení Nemocnice Valašské Meziříčí hráči a zástupci hokejového klubu HC Bobři Valašské Meziříčí. Cíl byl prostý - udělat radost všem dětem, které nemohou strávit Vánoce v domácím prostředí. Malým pacientům oddělení však nepřišli udělat radost pouze svou osobní návštěvou v klubových dresech, ale hlavně všem přítomným předali hračky, které si následně nejmenší pacienti odnesou domů.

 „Chtěli jsme v předvánočním období potěšit všechny děti, které budou muset strávit svátky v nemocničním prostředí. Proto jsme se rozhodli, že jim pobyt zpříjemníme dárky, které osobně roznesli dětem a jejich doprovodu hráči našeho mužstva“, říká hráč a zároveň i manažer klubu Petr Dvořák, který se zúčastnil i osobního předávání na dětském oddělení valašskomeziříčské nemocnice.

Finance na nákup dárců získali druholigoví hokejisté HC Bobři Valašské Meziříčí díky sbírky, kterou uspořádali nejen ve vlastních řadách, ale i mezi fanoušky a přáteli.

„Jako klub jsme byli velice mile potěšeni, že jsme mohli dárky dětem osobně předat, personál dětského oddělení byl naprosto skvělý a musím říct, že ochota a vstřícnost jak lékařů, tak i sestřiček, byla parádní,“ hodnotí Dvořák, který byl v minulosti draftován týmem NHL Washington Capitals a obdobnou akci zažil i v polském Krakově. „Ze strany klubu nezůstane do budoucna pouze u této akce,“ slibuje navíc. 

Radost pak samozřejmě nechyběla ani na straně zaměstnanců dětského oddělení. Hráči i celý organizační tým Bobrů udělal přítomným dětem neskrývanou radost, za což děkujeme. Každá obdobná návštěva děti potěší a vykouzlí úsměvy na jejich tvářích,“ dodává staniční sestra dětského oddělení Nemocnice Valašské Meziříčí Ludmila Hrbáčková.

Mimo předání hraček hospitalizovaným dětem navíc zanechali zástupci klubu v nemocnici i hračky, které najdou nové uplatnění v herně dětského oddělení valašskomeziříčské nemocnice.

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: