Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Chirurgické a urologické oddělení Nemocnice Valašské Meziříčí mají nové dezinfekční automaty

10.9.2018

Nemocnice Valašské Meziříčí, člen skupiny AGEL, zakoupila pro svá oddělení chirurgie I., chirurgie II. a urologie nové mycí a dezinfekční automaty na podložní mísy značky Steelco, které zaručují perfektní hygienu a ochranu jak pro samotné pacienty, tak i ošetřující personál. Cena investice přesáhla částku 180 tisíc korun.

„Výhoda nových dezinfekčních automatů je v tom, že pro ošetřovatelský personál odpadá nutný časový proces manuální čištění, vše již nyní zvládnou samotné myčky bez nutnosti jakékoliv manipulace předem,“ říká referent zdravotnické techniky Nemocnice Valašské Meziříčí Ing. Jaromír Petřík.

Mycí a dezinfekční automaty na podložní mísy od firmy Steelco jsou konstruovány a vyrobeny tak, aby odpovídaly nejnovějším evropským směrnicím pro dekontaminaci. Vnitřní část mycího prostoru má zaoblené rohy, což přispívá k eliminaci akumulování nečistot a množení bakterií. Manuální otevírání a zavírání dvířek přístroje pak umožňuje snadnou a rychlou obsluhu.

Mycí a dezinfekční automaty na obou chirurgických a urologickém oddělení valašskomeziříčské nemocnice mají na podložní mísy v podstavci uzamykatelný prostor pro uchovávání procesních chemikálií. Celá konstrukce mycího prostoru je bez hran a rohů, což společně s dodávkou páry tryskami zajišťuje kompletní dezinfekci mycího prostoru a mycího systému během každého programu.

 

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: