Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Nemocnice Valašské Meziříčí otevře své brány veřejnosti

16.5.2018

Fanoušci medicíny i zájemci o informace ohledně vlastního zdraví si přijdou na své v úterý 22. května v Nemocnici Valašské Meziříčí. Zařízení, které je členem skupiny AGEL, pořádá již jedenáctý ročník Dne otevřených dveří, který zahrne bezplatná vyšetření v pestré škále oborů, možnosti konzultací s odborníky i tréninky první pomoci, hygieny rukou či samovyšetření prsu. Den otevřených dveří bude probíhat v areálu nemocnice od 13.00 do 17.00 hodin a pro všechny návštěvníky je zdarma.

„Dny otevřených dveří v naší nemocnici mají již svou tradici, a stejně jako v minulých letech na nich návštěvníci najdou například oblíbená stanoviště s možností měření EKG, tlaku či SONO vyšetření štítné žlázy, nebudou chybět zdravotníci z poradny pro pigmentová znaménka, zástupci cévní poradny či poradny pro odvykání kouření, nebo třeba výživoví poradci,“ prozrazuje Mgr. Jana Pelikánová, hlavní sestra Nemocnice Valašské Meziříčí, s tím, že konzultace a vyšetření jsou u návštěvníků tradičně nejvyhledávanější, stejně jako oblíbený nácvik hygieny rukou společně s testováním správného mytí pod UV lampou, který ani tentokrát nebude chybět. K vidění bude stejně jako v minulých letech také přístroj na kontinuální eliminaci krve a dýchací přístroj na umělou plicní ventilaci.

Letošní novinkou v rámci Dne otevřených dveří bude prezentace Akademie klasické homeopatie, která se zaměřuje na alternativní léčbu produkty z českých zdrojů, či prezentace Lékárny AGEL s pestrou nabídkou produktů. Stejně jako v předminulém roce se zde pak představí i organizace MAMMAHELP s fantomovým modelem prsu, který umožňuje nácvik samovyšetření prsu, nebo také firma MAXIS, která se specializuje na výrobu zdravotních kompresivních punčoch.

„Na akci srdečně zveme zájemce všech věkových kategorií, včetně těch, kteří se u nás zastavili během některého z předešlých ročníků. Rok je dlouhá doba, a nikdy není od věci nechat si své zdraví znovu prověřit,“ zve Mgr. Jana Pelikánová na Den otevřených dveří, který bude probíhat v úterý 22. května od 13.00 do 17.00 hodin v areálu Nemocnice Valašské Meziříčí.

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: