Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy si nyní užívají pacienti následné péče Nemocnice Valašské Meziříčí

25.8.2017

Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy si nyní užívají na oddělení následné péče v Nemocnici Valašské Meziříčí, která je členem skupiny AGEL. Oddělení totiž pro zvýšení komfortu hospitalizovaných pacientů zakoupilo nový odšťavňovač, který se již po několika dnech stal nepostradatelným každodenním pomocníkem personálu.

„Jsme rádi, že můžeme našim pacientům nabídnout i jiný způsob podání ovoce či zeleniny než je běžné. Odšťavňovač umožňuje personálu nachystat nejen svěží a čerstvou šťávu z ovocných a zeleninových plodů, ale také udělat ovocné pyré, které mohou bez větších potíží zkonzumovat i pacienti, kteří mají potíž pozřít ovoce v původním stavu,“ hodnotí přínos pro nového odšťavňovače hlavní sestra valašskomeziříčské nemocnice Mgr. Jana Pelikánová.

Nemocnice ve Valašském Meziříčí se snaží neustále zvyšovat kvalitu poskytovaných služeb a zlepšovat komfort pacientů. Na oddělení následné péče byla kromě nového odšťavňovače letos zakoupena také polohovací lůžka, včetně antidekubitních matrací v celkové hodnotě 1,8 miliónu korun, či nové elektricky polohovatelné lehátko určené k rehabilitaci.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: