Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Ještě bezpečnější manipulaci s pacienty zajišťuje v Nemocnici Valašské Meziříčí moderní zvedák

13.7.2017

Ještě bezpečnější a pohodlnější je nyní pro zdravotníky Nemocnice Valašské Meziříčí, která je členem skupiny AGEL, manipulace s pacienty. Anesteziologicko-resuscitační oddělení získalo nový moderní zvedák, který dokáže přemisťovat pacienty do hmotnosti 227 kilogramů. Investice do nového vybavení nemocnici přišla na čtvrt miliónu korun.

„Maxi Move je zvedák určený pro osoby, které se buď nemohou samy podpírat, nebo které jsou zcela závislé na ošetřovatelském personálu. Zvedák zajišťuje optimální oporu klientů v nejrůznějších ošetřovatelských situacích,“ uvádí hlavní sestra nemocnice Mgr. Jana Pelikánová s tím, že účelem pořízení nového vybavení bylo posílení bezpečnosti. Nové vybavení zdravotníci ocení také při nepředvídaných situacích v rámci celé nemocnice, a to například v případě, že pacient upadne, a to na kterémkoliv oddělení.

Zvedák je vybaven technologiemi, které zajišťují nejpohodlnější a nejbezpečnější přesuny - od samotného zvednutí pacienta po jemné a citlivé nastavení jeho polohy v rámci lůžka. Výhodou je jeho flexibilita a stabilita, kdy zabraňuje rozhoupání pacienta během přesunu. „Vynikající stabilita tak umožňuje zvedání těžkých pacientů. Zvedák má navíc zabudovanou váhu, takže rychle se na displeji v ovladači ukáže hmotnost daného pacienta,“ doplňuje hlavní sestra Mgr. Pelikánová.  

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: