Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Oddělení následné péče Nemocnice Valašské Meziříčí získalo nové polohovatelné lehátko

22.3.2017

Oddělení následné péče Nemocnice Valašské Meziříčí, která je členem skupiny AGEL, získalo pro své pacienty v rámci rehabilitace nové elektricky polohovatelné lehátko. Je navrženo pro maximální komfort jak samotného terapeuta z řad ošetřovatelského personálu, tak i pro pacienta, se kterým se provádějí rehabilitační cvičení.

Dvojdílné lehátko je nezbytným vybavením oddělení následné péče, které se soustřeďuje na aktivizaci pacientů. „Rehabilitační lehátko poslouží denně až 15 pacientům k pohodlné aplikaci léčebných cvičení, k manuální terapii fyzioterapeutem nebo k realizaci elektroterapie. Jeho výrazná stabilita a tiché ovládání poskytuje nyní pacientovi i terapeutovi bezpečného, pohodlného ale i komfortního pomocníka pro léčbu či manipulaci v různých výškách optimálně vůči konstituci pacienta či personálu,“ říká vedoucí fyzioterapeut Nemocnice Valašské Meziříčí Mgr. Rostislav Skýpala.

Polohovatelné lehátko má velice výkonný a spolehlivý motor s tichých chodem, který tak nenarušuje rehabilitace pacientů ošetřovatelským personálem a fyzioterapeutů v aktivizační místnosti nemocnice. Navíc je vyroben z koženky z nehořlavého a snadno čistitelného materiálu, který je snadný na údržbu a má dokonalou stabilitu a odolnou konstrukci.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: