Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Děti hospitalizované v Nemocnici Valašské Meziříčí si krátí čas hraním na konzoli

16.3.2017

Nemocné děti hospitalizované v Nemocnici Valašské Meziříčí, která je členem skupiny AGEL, se rozhodně nenudí. Čas jim zde nově zpříjemňuje herní konzole Xbox One, kterou oddělení získalo od Nadačního fondu Jonášek.

Kromě herní konzole, kterou především náctiletí pacienti využívají s obrovským nadšením denně, získalo dětské oddělení Nemocnice Valašské Meziříčí od nadačního fondu také nástěnné obrázky se zvířecí tematikou. „Jsme velmi rádi za dary, které opětovně Nadační fond Jonášek přinesl k nám na dětské oddělení. Především herní konzole těší již od prvního dne provozu naše malé pacienty, kteří si tak krátí čas v rámci své léčby,“ uvedla staniční sestra Ludmila Hrbáčková s tím, že na oddělení jsou hospitalizovány děti od narození do osmnácti let, které si léčí veškerá dětská onemocnění, včetně operačních diagnóz a úrazů.

Nadační fond Jonášek vznikl v prosinci 2010 za účelem pomoci onkologicky nemocným dětem. Zásluhu na založení fondu nese Jonášek, který díky své nemoci chtěl v budoucnu pomáhat dětem se stejným onemocněním. Jeho snem, který si již bohužel nestačil splnit, bylo naplnit nemocné dětské tváře štěstím. Proto byl založen nadační fond s cílem splnit přání nejen jemu, ale také stovkám jiných dětí s onkologickým onemocněním.

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: