Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Ministr financí Andrej Babiš navšítivil Nemocnici Valašské Meziříčí

26.8.2016

První vicepremiér a ministr financí Andrej Babiš zavítal v pátek 26. srpna do Zlínského kraje, kde navštívil i Nemocnici Valašské Meziříčí, která je členem skupiny AGEL.

Po krátké schůzce s vedením valašskomeziříčské nemocnice, s nímž pohovořil o provozu a historii místního zdravotnického zařízení, si ministr financí Andrej Babiš prohlédl za doprovodu vedení nemocnice a města v čele se starostou Bc. Robertem Stržínkem a místostarostkou PaedDr. Yvonou Wojaczkovou nově zrekonstruovaný stravovací provoz nemocnice a také gynekologické, porodní, a dětské oddělení. 

V průběhu své návštěvy nemocnice také ministr financí krátce pohovořil i s místními lékaři a všeobecnými sestrami v rámci navštívených provozů. „Jsem rád, že jsme měli možnost ukázat prvnímu vicepremiérovi a ministrovi financí panu Andreji Babišovi naši nemocnici a pochlubit se jednak nově otevřeným stravovacím provozem, tak i lůžkovými odděleními naší nemocnice. Namátkou můžeme zmínit gynekologicko-porodnické oddělení s počtem porodů, které letos velmi pravděpodobně překročí hranici 1000 narozených dětí, říká o návštěvě předseda představenstva Nemocnice Valašské Meziříčí MUDr. Martin Hrabovský.

Plánovaná návštěva Andreje Babiše ve valašskomeziříčské nemocnici byla součástí jeho pracovní cesty do Zlínského kraje a zejména města Valašské Meziříčí, kde mimo jiné také pohovořil s vedením města, s občany v rámci besedy na radnici, starosty místních obcí a navštívil také několika místních firem.

 

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: