Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Děti z MŠ Kraiczova navštívily s pomlázkou pacienty oddělení následné péče

29.3.2016

Několik dětí z místní mateřské školky Kraiczova, navštívily na „Zelený čtvrtek“ společně se se svým doprovodem paní učitelkou, canisterapeutkou Blankou Hašovou a její fenkou Arnikou, klienty obou oddělení následné péče nemocnice ve Valašském Meziříčí a.s.

Tři chlapci a jedna dívka tak již dle ohlasů dospělého doprovodu od rána netrpělivě očekávali svou návštěvu v nemocnici. Ovšem nikoliv jako samotní pacienti, ale jako někdo, kdo přináší radost jiným. Důvod návštěvy byl proto zřejmý – velikonoční svátky. Děti si již s předstihem vyrobily a nachystaly ve školce dárečky, kterými potěšily hospitalizované pacienty.

Společně také přítomným klientům zarecitovaly básničku a provedly také pomlázku, a to nejen přítomným pacientům, ale i ošetřovatelskému personálu na oddělení. Neméně důležitou součástí tohoto „šmigrustu“ byla i samotná fenka Aki, která vždy svým klidným, rozvážným a přítulným chováním budí u klientů milou pozornost.  


Návštěvy dětí si ceníme, je to vždy vzpruha pro naše klienty. Jsme rádi, že společně s naší canisterapeutkou vytváříme tématické návštěvy v rámci celoročních svátků “ zhodnotila přínos setkání zástupce staniční sestry následné péče, Petra Žákovská.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: