Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Gynekologicko-porodní oddělení připravilo přednášky pro veřejnost

23.11.2015

Zaměstnanci gynekologicko-porodnického oddělení Nemocnice Valašské Meziříčí a.s. ve spolupráci s novorozeneckým oddělením, sociální sestrou, anestezií, porodní asistentkou Mgr. Karolínou Kutálkovou a s paní Petrou Grepl, si připravili pro nadcházejících několik měsíců program přednášek pro širokou veřejnost.

Nabídka těchto přednášek bude zahájena od měsíce října 2015 a bude probíhat ve Středisku volného času Domeček, vždy každé úterý v měsíci od 16:00 – 18:00 hodin. Z této nabídky si mohou nejen nastávající maminky a jejich doprovod, ale i ostatní zájemci z řad široké veřejnosti, odnést a dozvědět se cenné rady a informace o těhotenství, porodu, péči o novorozence a větší děti. „Prostřednictvím těchto přednášek se snažíme zvýšit informovanost žen plánujících těhotenství. V ambulancích mnohdy není dostatek prostoru k zodpovězení otázek ženám, budoucím maminkám na téma těhotenství, práce v těhotenství, mateřská dovolená, rodičovská dovolená, péče o novorozence a kojení, anestezie při porodu, aromaterapie apod.“, říká staniční sestra gynekologie a porodnictví, Bc. Andrea Dočkalová, která zároveň zve širokou veřejnost na poslech přednášek jednotlivých témat.

Podrobný program přednášek naleznete na webových stránkách nemocnice, oddělení gynekologicko-porodní /informace pro nastávající maminky/ přednášky pro veřejnost, a také na facebooku PORODNICE VALMEZ.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: