Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 571 758 111

O nemocnici

Pro nastávající maminky nabízí porodnice Nemocnice Valašské Meziříčí bezplatné prohlídky

28.7.2015

Zájemkyně o porod v Nemocnici Valašské Meziříčí, která je členem skupiny AGEL, se mohou předem seznámit s prostředím porodnice i oddělení šestinedělí. Nemocnice aktuálně nabízí bezplatně individuální prohlídky pro všechny zájemkyně. Prohlídky probíhají každou středu a zájemkyně z řad nastávajících maminek se mohou hlásit telefonicky.

„Příchod potomka na svět je výjimečnou událostí v životě každého rodiče. A samozřejmě zájmem každé maminky je prožít tyto okamžiky co nejpozitivněji, v prostředí, které jí vyhovuje a ve kterém se cítí dobře. Proto nyní nabízíme všem budoucím rodičkám možnost prohlídek porodního sálu i porodního oddělení, stejně jako možnost seznámení se s chodem nemocnice,“ vysvětluje staniční sestra gynekologicko-porodního oddělení Nemocnice Valašské Meziříčí Andrea Dočkalová s tím, že v minulosti nemocnice umožňovala prohlídky pouze vícerodičkám, a to navíc za poplatek.

Prohlídky porodnice Valašské Meziříčí probíhají každou středu v 16:15 hodin, a to bezplatně na základě telefonické objednávky na čísle 571 758 434. S ohledem na možnost individuálního přístupu ke každé budoucí rodičce je počet zájemců omezen na 10 pro každý termín.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: